Oda Müziği Topluluğu Konseri

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından hazırlanan Oda Müziği Topluluğu Konseri gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Uslu tarafından hazırlanan Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Güzel Sanatlar Anabilim Dalı Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencileri Oda Müziği Topluluğu Konseri, Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Konser Salonu'nda 13 Mayıs'ta gerçekleştirildi. Konserde Doktora ve Yüksek Lisans öğrencilerinin Oda Müziği dersinde bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaların bir bölümü sergilendi. Türk ve yabancı bestecilerin eserlerinden ve düzenlemelerinden oluşan programda, keman, piyano, flüt, klarnet, gitar ve şan alanında bireysel ve toplu performanslar ortaya kondu.  Etkinlik sonunda programı hazırlayan Prof. Dr. Mustafa Uslu'ya ve konserde yer alan öğrencilere enstitümüz, daire başkanları ve fakülte sekreteri tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.