Prof Dr. Pentti Moilanen Seminerleri Gerçekleştirildi:

Eğitim Bilimleri Anabilim Dalımız Seminerleri kapsamında 18 Nisan 2013 tarihinde Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Odası’nda Jyväskylä Üniversitesi’nden Prof Dr. Pentti Moilanen “Constructivism and Experiental Learning as Cornerstones of Finnish Teacher Education” başlıklı seminer vermiştir.  (Afiş için tıklayınız.) (Resimler için tıklayınız 1 - 2 - 3 - 4 - 5)

Eğitim Bilimleri Anabilim Dalımız Seminerleri kapsamında 25 Nisan 2013 tarihinde Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanlık Toplantı Odası’nda Jyväskylä Üniversitesi’nden Prof Dr. Pentti Moilanen “Phenomenaon based curriculum for teacher education” başlıklı seminer vermiştir. (Afiş için tıklayınız.) (Resimler için tıklayınız 1 - 2 - 3 - 4 - 5)