2013-2014 EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖZEL ÖĞRENCİ VE DOKTORA FORMASYON DERS MÜRACAAT TARİHLERİ

2013-2014 EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖZEL ÖĞRENCİ VE DOKTORA FORMASYON DERS MÜRACAAT  TARİHLERİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doktora Formasyon ve Özel Öğrenci başvurusunda bulunacakların,

Kayıt Başlama Tarihi   : 10/02/2014

Kayıt Bitiş Tarihi         : 14/02/2014

Kayıt Yeri                     : Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Öğrenci işleri

Bürosu

Özel Öğrenci Başvuru Aşamaları :

1-      Özel Öğrenci Başvuru Formu Enstitü sayfasında formlar bölümünde bulunmaktadır.

2-      Bu form alınacak derslerin kod ve isimleri doldurularak dersi veren Öğretim Üyesi  ve Bölüm Başkanı tarafından onaylanır.

3-      Form onaylı olarak enstitüye teslim edilir.

4-      Özel öğrenci olarak bir dönemde en fazla iki ders alınabilir.

5-      İlerleyen tarihlerde isim ve harç numaraları Enstitü sayfasında duyurulan öğrencilerin ilgili bankaya ( hangi tarihler arasında harcını yatıracağı belirtilecek )  harç ücretini yatırarak banka dekontu Enstitüye teslim eder.

6-      Özel Öğrenci ders ücretleri; M.Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav yönetmeliğin 12. Madde (a) bendi gereğince ve Üniversite Yönetim Kurulunun 12.11.2013 tarih ve 2013/658 sayılı “Lisansüstü programlara 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Özel Öğrenci olarak kabul edileceklerden 1 saat ders ücretinin 150.- Tl. olarak alınması”  olarak belirlenmiştir.

7-      Harç bedelini belirtilen tarihlerde yatırmayan ve dekontunu Enstitüye  teslim etmeyen öğrencinin Özel Öğrenciliği kabul edilmeyecektir.

Doktora Formasyon Öğrencilerinin Başvuru Aşamaları:

1-      Formasyon Başvuru Formu Enstitü sayfasında formlar bölümünde bulunmaktadır.

2-      Başka bir Üniversiteden ders alacak Öğrenci Özel öğrenci statüsünde değerlendirilerek ders saati ( kredi) başına 150 TL harç bedeli ödeyecektir.

3-      Yüksek lisans Diploması veya Yüksek Lisan Geçici Mezuniyet diploması,

4-       Öğrenci Belgesi,