2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖYP KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

3-Transkript Belgesi (Aslı ve Fakülte Sekreterliğinden onaylı sureti)

4-ALES/GRE/GMAT Belgesi (Fakülte Sekreterliğinden onaylı sureti)

5-Yabancı dilde yeterliği gösteren sınav sonuç belgesi(Fakülte Sekreterliğinden onaylı sureti)

6-Erkek adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair belgenin aslı veya onaylı sureti.

7-T.C. vatandaşlık numarası yazılı Nüfus Cüzdan fotokopisi.

8-Sekiz (8) adet vesikalık fotoğraf (Fotokopiler kabul edilmez)

9-ÖYP Araştırma Görevlisi olarak atandıkları Kurumlarından ÖYP Araştırma Görevlisi olduklarına dair belge, ÖYP Puanını da gösterecek şekilde.

Not:Kayıt için gerekli olan belgelerin aslı ibraz edildiği takdirde Enstitümüzce onaylanacaktır.