2015-2016 Bahar Dönemi Lisansüstü(Tezli YL, Doktora/Sanatta Yeterlik, Tezsiz YL, Uzaktan Eğitim YL) Öğrenci Alımı Hakkında Duyuru(Kesin Kayıt Belgeleri, Kayıt Tarihleri vs.)

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü (Tezli YL, Doktora/Sanatta Yeterlik, Tezsiz YL, Uzaktan Eğitim) Programlarına Öğrenci Alım tarihleri, öğrenci alınacak program kontenjanları, başvuru koşulları ve genel bilgiler hakkında kılavuzu ve kontenjanları;

Başvuru sistemi için TIKLAYINIZ.(Sistem 28 Aralık 2015 itibarıyla açılacaktır.)

Başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Kontenjanlar ve Ücretler için TIKLAYINIZ.

Maliye Bakanlığı Çalışanları için ayrılan kontenjan ve başvuru koşulları için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOT: Lisansüstü programlarımıza başvuracak, Türkiye içindeki Yükseköğretim kurumlarından mezun ya da mezun aşamasında olan adayların bazı bilgileri (Üniversitesi, genel ağırlıklı not ortalaması vb.) YÖKSİS (Yükseköğretim Bilgi Sistemi) üzerinden alınacaktır. Bu nedenle YÖKSİS kaydı olmayan adayların Üniversitelerinden gerekli işlemleri yaptırmaları gerekmektedir. Bilgileri alınamayan tüm adaylar, başvurularını tamamlayamayacaklardır.

Kayıt bilgileri aşağıdaki adresten sorgulanabilir.