2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programına Başvuracak Adaylar İçin Sınav Takvimi!

Mesleki Bilgi Değerlendirme : 18 Ocak 2016               Saat:10:00
Açılan Programlar  Sınav Yerleri
Matematik Öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- 3.Kat Sınıf No:326  (Göztepe Kampüsü)
Fizik Öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- 4.Kat Fizik Bölümü No:443  (Göztepe Kampüsü)
Biyoloji Öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- 1.Kat Derslik No:131  (Göztepe Kampüsü)
Fen Bilgisi Öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- 2.Kat Fen Bilgisi Öğretmenliği Oda No:233  (Göztepe Kampüsü)
Sosyal Bilgler Öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- 3.Kat Salon No:310  (Göztepe Kampüsü)
Tarih öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- 4.Kat Sınıf No:415  (Göztepe Kampüsü)
Resim-İş Öğretmenliği Atatürk Eğitim Fakültesi- Giriş Katı Resim Öğretmenliği ABD  (Göztepe Kampüsü)
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anadolu Hisarı Yerleşkesi BESYO Binası Konferans Salonu

MÜLAKAT TARİHİ : 20 Ocak  2016      Saat 10:00
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anadolu Hisarı Yerleşkesi BESYO Binası Seminer Salonu

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Programı(Tezsiz Yüksek Lisans)
Mesleki Bilgi Değerlendirme     Tarih:18.01.2016                                                                    Saat:10:00
Mülakat Tarih:20.01.2016                                                                    Saat:10:00
Sınav Yeri     Atatürk Eğitim Fakültesi- 4.Kat Derslik No:418  (Göztepe Kampüsü)

* Mülakat saatlerinin uzaması, sınava ara verilmesi,ertesi güne devretmesi vb. düzenlemeler Program Başkanlarının öğrencilere
yapacağı ilanlara göre şekillenecektir.
* Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 8. Madde (d) Fıkrası gereğince ; Mülakata alınacak öğrenci sayısı,
10 ve altındaki program kontenjanları için yirmi kişi, 10’un üstündeki program kontenjanları için kontenjanın iki katıdır.