2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı BAHAR Dönemi Özel Öğrenci ve Doktora Formasyon Dersleri için Başvuru Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Doktora Formasyon (Gelişim ve Öğrenme ile Öğretimde Planlama ve Değerlendirme)

Doktora Formasyon Dersleri için yapılan müracaat sayısı 5’in altında olması halinde dersler açılmayabilir.

a)          “Özel Öğrenci Formları” Enstitü Web sayfasında bulunan ” öğrenci formlar “ bölümünden temin edilebilir.

b)         Özel Öğrenci formları imzalatılmış, eksiksiz doldurulmuş ve T.C kimlik numarası bulunan kimlik fotokopileri ile birlikte ders alınacak Anabilim Dallarında sorumlu Asistana teslim edilir.

c)         Özel Öğrenci başvuru tarihi sona erdikten (08.02.2019), sonraki günlerde Eğitim Bilimleri Enstitüsü Web sayfasında öğrencilerin harç numaraları duyurulur.

d)         Verilen bu harç numaraları ile Yapı Kredi Bankasının herhangi bir şubesine ders ücreti yatırıldığı taktirde özel öğrenciliği onaylanmış olur.

e)         Bu arada akademik takvime göre, bu işlemler devam ederken öğrenciler derslere devam edebilir.

f)          Lisansüstü programlara 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Özel Öğrenci ve Doktora Formasyon dersleri için, Türk Uyruklu özel öğrencilerden ders saati başına 150.- TL. ve Yabancı Uyruklu özel öğrencilerden ders saati başına 300.- TL olarak belirlenmiştir.

g)         Kayıt tarihlerinin aşağıdaki gibidir.

Başvuru Başlama Tarihi

Başvuru Bitiş Tarihi

26 Aralık 2018

08 Şubat 2019

Derse Başlama Tarihi

11 Şubat 2019

Bu sayfa Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından en son 25.12.2018 09:30:41 tarihinde güncellenmiştir.