2019-2020 Erasmus+Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin 2019-2020 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Haraketliliği  Başvuruları  18 Şubat 2019 - 06 Mart 2019 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

Programdan yararlanmak isteyen öğrencilerin 18 Şubat 2019 - 06 Mart 2019  tarihleri arasında basvuru.marmara.edu.tr üzerinden BYS kullanıcı adları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak başvurmaları gerekmektedir.

Başvurular tamamlandıktan sonra yapılacak olan Yabancı Dil sınavından 100 üzerinden 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz başarılı sayılacaktır.

Yabancı Dil sınav tarih/saatleri - sınav yerleri ve başvuru/seçim takvimi daha sonra duyurulacaktır.

Öğrenciler için Tercih Formu için tıklayınız (Yabancı Dil Sınavından sonra öğrencilerin tercih formu doldurmaları gerekecektir. Tercih formu  linki yabancı dil sınavından sonra aktif olacaktır.)