2019-2020 Güz Dönemi Oryantasyon Programı İçin Tıklayınız

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ ORYANTASYON PROGRAMI

26.09.2019 Perşembe günü saat 14:00-17:00 saatleri arasında yapılması planlanan Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Oryantasyon Programı yaşadığımız deprem dolayısıyla gerçekleştirilememiştir. Program, 03.10.2019 Perşembe günü saat 14:00-17:00 saatleri arasında Enstitüler Binası 1.Katta yeniden gerçekleştirilecektir. Oryantasyon programı kapsamında aşağıdaki konular hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Fiziki koşullar sınırlı olduğundan katılıma bağlı düzenleme yapılacaktır. Bu nedenle programa katılıp katılamayacağınız hakkında egitimogrenci@marmara.edu.tr adresine bilgi vermeniz önemle rica olunur.

Prof. Dr. Seyfi KENAN

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü

Program Akışı

- Açılış Konuşması: Enstitü Müdürü Prof. Dr. Seyfi Kenan