5.Lisansüstü Eğitimi Tez Paylaşım Günleri 16 Mayıs 2016

Tez aşamasında bulunan, tezini tamamlamış ve ya tez sürecine henüz başlamamış olan Enstitümüz öğrencilerini bir araya getirerek tez sürecindeki aşamaları, tezden sonraki süreçlerde tezden makale yapımını ve bu makalelerin dergilerde yayınlama süreçleriyle ilgili bilgi ve deneyim paylaşımını amaçlayan 5. Lisansüstü Tez Paylaşım Günleri Sayın Doç. Dr. Levent DENİZ "Tezden Makale Yazmak" ve Sayın Doç. Dr. Ali DELİCE "Eğitim Dergilerine Yolculuk" isimli sunumları eşliğinde derin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Ayrıca tezlerinden örnek makale sunumlarıyla Enstitümüz doktora öğrencisi Filiz GÜNHAN ve Enstitümüz yüksek lisans öğrencisi Arş. Gör. Samet GÖÇ süreçle ilgili tecrübelerini sunumlarıyla paylaşmışlardır.

DAVETİYE VE BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

M.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 5. LİSANSÜSTÜ TEZ PAYLAŞIM GÜNLERİ SUNUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ(1-2)