Doktora ve Tezli Yüksek Lisans Programına Kayıtlı Öğrencilerimizin Dikkatine!

2016 ve öncesi yıllarda enstitümüze kayıt yaptırmış DOKTORA PROGRAMI öğrencilerinin YETERLİLİK SINAVINA GİRMELERİ VE BAŞARILI OLMALARI için tanınan  azami süreleri  2018-2019 eğitim-öğretim yılı GÜZ dönemi sonunda dolacaktır.

Öğrencilerimizin ileri tarihlerde mağduriyet yaşamamaları için; YETERLİLİK SINAVINA 31 Ocak 2019 tarihine kadar girmeleri,  başarılı olduklarına ilişkin tutanaklarını Enstitümüze teslim etmeleri aksi taktirde Yönetmelik gereği ilişiklerinin kesileceğinin bilinmesi hususu önemle duyurulur.

• 2016 ve öncesi yıllarda Enstitümüze kayıt yaptırmış TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI öğrencilerinin azami süreleri  2018-2019 eğitim-öğretim yılı Bahar dönemi sonunda dolacaktır.
  • Yapılan Dosya incelemesinde ders aşamasını tamamlayıp, danışman atanmayan ve/veya tez önerisi getirmeyen öğrencilerimiz olduğu tespit edilmiştir.
  • Öğrencilerimizin ileri tarihlerde mağduriyet yaşamamaları için; Tez Önerilerini en geç 15 Ocak 2019 tarihine kadar Enstitümüze teslim etmeleri hususu önemle duyurulur.