Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına bağlı Merkez Kütüphane, yenilenme çalışmaları dolayısıyla geçici bir süre için hizmet verememektedir. Öğrencilerimizin bu süreçte mağdur olmalarını engelleyebilmek adına, Bahar Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınavı Dönemi olan 22 Mayıs - 04 Haziran 2017 tarihleri arasında, Göztepe Kampüsünde bulunan "Cafe Altıgen Kantin", "Cafe Bahçe Kantin" ve " Marmara Simit" Kafeteryaları 7/24 hizmet verecektir.

Bu sayfa Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından en son 26.05.2017 15:28:59 tarihinde güncellenmiştir.