Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığının Lisansüstü Tez Aşamasındaki Öğrenciler İçin Destek Programı Hk.

T.C.

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

Şehir Planlama Koordinatörlüğü

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Şehir Politikaları Merkezi (ŞPM) tarafından MBB üyesi illerde faaliyet gösteren üniversitelerde lisansüstü öğrenim gören ve tez aşamasına geçen öğrenciler için destek programı oluşturulmuştur. Destek programı MBB web sayfasında (www.marmara.gov.tr) bulunan Bilimsel Çalışmaları Destekleme Yönetmeliği'ne uygun olarak yapılmaktadır.

Destek programı ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir:

Tez araştırmasının konusu "Yerel Yönetim",  “Şehircilik", "Marmara Bölgesi" veya "Marmara Denizi" alanlarında olmalıdır.

6 adet doktora ve 5 adet yüksek lisans tezi desteklenecektir.

Destek miktarı her bir doktora tezi için 15,000 tl, her bir yüksek lisans tezi için 6,000 tl olarak belirlenmiştir.

Kayıt ve başvuru, doğrudan MBB' ye, sadece   bilimseldestekmarmara.gov.tr  adresi üzerinden yapılmalıdır.

Son başvuru tarihi 16 Kasım 2018 olarak belirlenmiştir.

Başvuruların nihai değerlendirmesi MBB Encümeni tarafından yapılacaktır.

Sonuçlar MBB Encümeni'nin yapacağı değerlendirmenin ardından 1 ay içerisinde www.marmara.gov.tr adresinden duyurulacaktır.

Destek verilmesi uygun görülen tez sahipleri sözleşmeye davet edilecektir.