Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı Kapsamında, 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Güzel Sanatlar Eğitimi Anabilim Dalına Bağlı, Resim-İş ve Müzik Öğretmenliği Programlarında Lisansüstü Eğitim Tercihi Yapanların Dikkatine!

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN “2015 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM TERCİHLERİ “  HAKKINDAKİ DUYURUNUN 2. MADDESİ UYARINCA;

2. Özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul eden anabilim dalları için, ilgili yükseköğretim kurumunca özel yetenek sınavı yapılacağından; değerlendirme ve yerleştirmenin adayların ÖYP puanının % 75'i ve ilgili yükseköğretim kurumunca yapılan özel yetenek sınavının % 25'i hesaplanacaktır.” denilmektedir.

BU ÖZEL YETENEK SINAVINA KATILACAK ADAYLARIN  07-11 EYLÜL 2015  TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜMÜZE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

Başvuru Evrakları;

• Dilekçe (Örneği Enstitü tarafından verilecektir.)
  • Nüfus Cüzdan Sureti
  • Diploma (Fotokopisi)
  • ALES Çıktısı (En az 70)  (son 3 yıl içinde-2012 Güz ve Sonrası)
  • Transkript (En Son Mezun Olduğu Okuldan-Varsa Onaylı Fotokopisi)