Özel Öğrenci olarak veya Doktora Formasyon Dersleri için kayıt yaptıran öğrencilerin isim listesi ve öğrenim ücreti miktarları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

28.02.2014 tarihi mesai saati bitimine kadar herhangi bir Denizbank şubesine öğrenim ücretlerinin yatırılarak Enstitümüz öğrenci işlerinde ilgili görevliye dekontun teslim edilmesinden sonra ders atamaları yapılacaktır. Belirtilen tarihte öğrenim ücretlerini yatırmayan adayların başvuru formunda da belirtildiği üzere kayıtları yapılmayacaktır.

Özel Öğrenci olmaya hak kazanan adayların isim listesi ve ödeyecekleri öğrenim ücreti miktarları için tıklayınız.

Doktora Formasyon dersi almaya hak kazanan adayların isim listesi ve öğrenim ücreti miktarları için tıklayınız.