2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ Dönemi Özel Öğrenci ve Doktora Formasyon Dersleri için Başvuru Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ Dönemi Özel Öğrenci ve Doktora Formasyon Dersleri için Başvuru Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

 

Doktora Formasyon (Gelişim ve Öğrenme ile Öğretimde Planlama ve Değerlendirme)

Doktora Formasyon Dersleri için yapılan müracaat sayısı 5’in altında olması halinde dersler açılmayabilir.

a)          “Özel Öğrenci Formları” Enstitü Web sayfasında bulunan ” öğrenci formlar “ bölümünden temin edilebilir.

b)         Özel Öğrenci formları imzalatılmış, eksiksiz doldurulmuş ve T.C kimlik numarası bulunan kimlik fotokopileri ile birlikte ders alınacak Anabilim Dallarında sorumlu Asistana teslim edilir.

c)         Özel Öğrenci başvuru tarihi sona erdikten (13.09.2019), sonraki günlerde Eğitim Bilimleri Enstitüsü Web sayfasında öğrencilerin harç numaraları duyurulur.

d)         Verilen bu harç numaraları ile Yapı Kredi Bankasının herhangi bir şubesine ders ücreti yatırıldığı taktirde özel öğrenciliği onaylanmış olur.

e)         Bu arada akademik takvime göre, bu işlemler devam ederken öğrenciler derslere devam edebilir.

f)          Lisansüstü programlara 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Özel Öğrenci ve Doktora Formasyon dersleri için, Türk Uyruklu özel öğrencilerden ders saati başına 200.- TL. ve Yabancı Uyruklu özel öğrencilerden ders saati başına 300.- TL olarak belirlenmiştir.

g)         Kayıt tarihleri aşağıdaki gibidir.

 

 

 

Başvuru Başlama Tarihi

Başvuru Bitiş Tarihi

19 Ağustos 2019

    13 Eylül 2019

Derse Kayıt Başlama Tarihi

 Derse Kayıt Bitiş Tarihi

     16 Eylül 2019

 20 Eylül 2019

HIZLI ERİŞİM